Versiunea română Magyar verzió English
Főoldal
Magunkról
Programjaink
Kiadványaink
Sajtószoba
Elérhetőség
 
Hírek és események
Zöldövezet program – Beérkezett pályázatok elbírálása 2015-04-02  
Befejeződött a Zöldövezet program felhívására beérkezett pályázatok értékelése, melynek eredményeként összesen 47 projektet jelöltek támogatásra.
bővebben >
Tájékoztató ülések – A Svájci-Román Együttműködési Program keretében meghirdetett Civil Társadalom Részvételéért Tematikus Alap második fordulós kiírásához 2015-02-11  
A KEK-CDC Consultants, a Civil Társadalom Fejlesztéséért Alapítvány és a Polgár-Társ Alapítvány alkotta Konzorcium, Svájci Közvetítő Szervként, a Civil Társadalom Részvételéért elnevezésű tematikus alap kezelőjeként, tájékoztató üléseket szervez a Civil Szervezetek számára meghirdetett Adományi Program második pályázati kiírásának bemutatására.
bővebben >
Tizedik alkalommal hirdettük meg a Zöldövezet programot 2015-01-23  
2015. január 22., Csíkszereda - A MOL Románia és a Polgár-Társ Alapítvány tizedik alkalommal hirdeti meg a MOL Románia legrégebbi társadalmi felelősségvállalási programját, a Zöldövezet programot. A program ezévi kiírásában mintegy 150.000 euróval támogatják a környezetvédelmi projektek megvalósulását a program két összetevőjének - Városi Zöldövezetek és Védett területek - keretében.
bővebben >
Pályázati felhívás: Adományi program civil szervezetek számára - második forduló 2015-01-15  
A KEK-CDC Consultants, a Civil Társadalom Fejlesztéséért Alapítvány és a Polgár-Társ Alapítvány meghirdeti a Civil Társadalom Részvételéért elnevezésű tematikus alap második pályázati kiírását. Az adományi program második fordulójának keretében 5.000.000 svájci frank áll a civil szervezetek rendelkezésére, ebből 1.000.000 svájci frank a környezetvédelmi komponens, 4.000.000 svájci frank pedig a szociális komponens keretében kerül kiosztásra.
bővebben >
Pályázati kiírás a Civil Támogatási Alap - Fenntartható fejlődés összetevő keretében, második forduló 2014-08-11  
A Polgár-Társ Alapítvány közzéteszi a Civil Támogatási Alap - Fenntartható fejlődés összetevő útmutatóját és specifikus mellékleteit.
bővebben >

         Oldalak :   Első    <<    1    2    3    4    5    >>    Utolsó  
Magunkról   Programjaink Kiadványaink Sajtószoba Elérhetőség
Teljes oldaltérkép
Történetünk
Célkitűzéseink
Vezetőtanács
Munkatársaink
Díjaink
Éves jelentések
EP tagság
Támogatási statisztika / kimutatás
Adománygyüjtés
Támogatóink
Partnerségek
Aktuális programok
Lezárult programok
Könyvek
Szórólapok
Sajtómegjelenések
Médiapartnerek
Sajtóközlemények
Elérhetőségek
Üzenőfal
Látogatók száma: 3243088